dijous, 2 d’abril del 2009

4.- HI HA SERVEI DE MENJADOR ?

Al centre tenim un servei de menjador escolar amb menús variats i adaptats als nins i nines que es va canviant cada mes.

L'horari és de dilluns a dijous de les 12:30 fins a les 15:00 hores i els divendres és a partir de 12 hores fins a les 14:45 hores.

Els pares interessats en provar el menú ho poden fer els divendres, s'han de posar d'acord amb el director i ho faran a partir de les 13:30 hores per no interferir al servei, però serà al mateix menú que els nins i nines.

Per utilitzar el servei de menjador, cal comprar els tickets, es pot fer el dimarts i dijous a les 9:00 hores i en el cas de voler quedar tot el mes i fer el pagament per una entitat financera heu de sol·licitar el full pertinent a la responsable del menjador.

A Infantil recomanam que duguin posada la bata del centre.

Pel proper curs 2009/2010, es demanarà a tots els alumnes que fan ús del Servei de menjador de manera continuada, un raspall de dents i estris de neteja personal que quedarà al menjador, per tal d'ensenyar i aprendre hàbits higiènics i neteja personal, d'acord amb el tema de l'educació per la salud.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada