dijous, 2 d’abril del 2009

7.- QUE ÉS LA QUOTA DE MATERIAL.

Per tal de poder fer front a les despeses de material escolar, material fungible, fulls, comunicats, fotocopies, tallers i material divers d'aula cada família a principi de curs paga una quota acordada per el Consell Escolar.

Pensau que el centre no pot fer front a la gran quantitat de material escolar que aportam, ja que tenim una dotació econòmica de funcionament molt ajustada.

Pel proper curs, 2009/2010, tenim acordats una quota de 45 euros anuals, que es poden pagar de tres maneres:

1.-La més recomanada, és fer el pagament pel banc, a la compte de la següent entitat financera: La Caixa :2100 – 0396 – 10 - 0200146134 la quantitat de 45 euros i donant el nom de l'alumne i el curs i després fent -ho saber a la mestra. Així tindreu un rebut corresponent al concepte de quota de material

Sols en ocasions especials:
2.- Pagar els 45 euros a la mestra directament. Recomanam fer-ho el mes aviat possible, perquè així podem fer les comandes i les compres en temps i aconseguim uns preus molt millors.

3.- Pagar els 45 euros en dos cops, una primera vegada de 30 euros, del primer i segon trimestre i després una segona vegada de 15 euros corresponents al darrer trimestre del curs.

Tots els pares que ho desitgin poden demanar com es distribueix dita aportació, de la quota de material al nostre centre a una reunió amb la tutoria i/o sol·licitant-ho a la direcció del centre.

Aquest primer curs i concretament a partir del gener del 2009 hem implantat un programa de qualitat en la gestió econòmica a nivell general de centre, és el programa ECOIB. A les aules també hem aplicat el sistema ECOIB per lo que tot està informatitzat per aula, per nivell o per curs.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada